Kruder & Dorfmeister минават през България с турнето си 30 Years Anniversary Tour, с което празнуват

...
Kruder & Dorfmeister минават през България с турнето си 30 Years Anniversary Tour, с което празнуват
Коментари Харесай

Легендарните Kruder & Dorfmeister идват за първи път в България с голямо визуално шоу

Kruder & Dorfmeister минават през България с турнето си  30 Years Anniversary Tou r, с което честват своята 30-та годишнина. Легендарното дуо за продукция на електронна музика гостува за първи път в България. Срещата им с почитателите ще е на 10 юни, в клуб „ Пиротска 5 ” в София.  

30 Years Anniversary Tour е международно турне, което ще показва неповторимата композиция от музика и визиуалност на австрийското дуо. Включва  типичен песни от тяхната обширна дискография, както и нови части. Публиката ще бъде потопена в динамично и замайващо LED преживяване.



Както са известни на правилните си почитатели Kruder & Dorfmeister стартират още при започване на 90-те да внасят образен съставен елемент в DJ сета. Те са евентуално едни от първите диджеи, които комбинират цветни визуализации с ярка палитра от музикални стилове С три десетилетия опит в аудиовизуалното съвършенство оставят вдъхновяващи мемоари у своята аудитория. 

Музикалното пътешестване на Петер Крудер и Рихард Дорфмайстер стартира при започване на 1990 година с G-Stoned Е.Р. , повлиян от елегичните аранжименти от 60-те и 70-те години на афро-джаза и Pink Floyd.

Следват безчет ремикси на реализатори като Depeche Mode, Madonna, Bomb the Bass и доста други. Издават двойния албум The K&D Sessions , който продава милиони копия по целия свят и затвърждава статута им на пионери в downtempo жанра и в страхотната музика като цяло.

Наскоро рецензията приветства техния финален албум „ 1995 ” и това е следващо доказателство за непреходните им качества и за класата им.

Kruder & Dorfmeister идват за първи път в България и тяхното шоу не е за пропускане от почитателите на електронната музика. Независимо дали сте дълготраен поддръжник или новопостъпил в техния саунд, турнето им предлага късмет да станете очевидци на едно от най-влиятелните и реформаторски осъществявания от последните три десетилетия.

*Билети се продават в системата на Ивентим.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР